BATMAN / SASON - Çilekli Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda deprem farkındalığı yaratmak, deprem esnasında nasıl davranılması gerektiğini uygulamalı olarak göstermek için deprem tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

Batman İl Afet Acil Durum (AFAD) Müdürü Sayın Fevzi BAKIR  ve İl Acil Durum Uzmanları Deprem Haftası kapsamında okulumuzu ziyaret etiiler.

Ziyaretleri sırasında deprem konusunda öğrencilerimize bilgilendirme semineri yaptıktan sonra hediyeler  verildi.

Ziyaretlerinden dolayı Afad Müdürü ve Uzmanlarına teşekkür ederiz.

Şbt

Veli ziyaretleri ile veli öğretmen arasındaki iletişimi arttırma, veliye ve öğrenciye olumlu katkılar sağlama, veliye öğrencinin akademik başarısı hakkında bilgi sunma, öğrencinin akademik başarısının arttırılması amaçlanmaktadır.

Gerçekleştirilen bu ziyaretler çocukların ev ortamında daha rahat gözlenmesine olanak sağlanmakla birlikte, öğretmen ve aile arasında güvene dayalı ilişkiler kurulmasına, öğretmenlerin çocuk ve aileyi daha yakından tanımasına imkân sağlaması açısından çok önem arz etmektedir.

Ock

Temiz Sınıf, Temiz Okul projesi ile okulda öğrencilerimize kişisel temizlik ve çevre temizliği konularını küçük yaşlardan itibaren aile ve okul desteği ile kazandırmak.

-Öğrencilere temizlikle ilgili verilecek uygulamalı eğitimler ile bilgi ve bilinç düzeyini yükseltmek.

-Öğrencilerimizin kendilerinden beklenen okul içi rollerini gerçekleştirebilme fırsatını sunmak.

-Çevre bilinci ve temizliğin önemini içselleştirmek.

-Sınıflarımızı ve okulumuzu temiz tutmak.

-Okul-öğrenci-veli işbirliğini geliştirmeyi amaçlıyoruz. Bu proje kapsamında  her hafta okulumuzun en temiz sınıfı seçilip ödüllendirilme yapılmaktadır.

Ara

Okulumuzda Filistin'e yardım kampanyası yapıldı. Kampanya öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. Öğrencilerimiz kampanyaya destekte bulunmak için elinden geleni yaptı.

Haz

Okulumuz öğrencilerine üst eğitim kurumlarını tanıtmak amacıyla Batman Fen Lisesi ve Batman Anadolu Lisesi ziyaret edildi.

May

Uzun ve yorucu bir maratonun sonunda eğitim öğretim yılının sonuna gelindiği şu günlerde Çilekli İlkokulu/Ortaokulu öğrencileri yıl sonu pikniğiyle stres attı.   Emeği geçen tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyoruz.